Skedsmo Helse og Terapi

Din helse er viktig for oss

THAIMASSASJE

Thaimassasje har et bredt spekter av teknikker og kan inneholde alt fra dyp muskel- og triggerpunktsmassasje til en mykere og mer behagelig massasje.


TRADISJONELL THAIMASSASJE

 Vi tilbyr tradisjonell Thaimassasje. Dette er en unik individuell behandling som ligner akkupressur og shiatsu, kombinert med myke strekk og yoga asanas. Massasjen vil styrke klienten fysisk og harmonere energien slik at kroppen selv kan finne tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand.

Behandlingen utføres i stillhet og energipunktene blir stimulert med en meditativ hånd. Thaimassasje virker dypt avspennende mentalt, fysisk og følelsmessig.

Den tradisjonelle Thaimassasjen kombinerer teknikker fra akupressur og yoga, noe mange mener er en unik kombinasjon. Det hevdes at å få Thaimassasje er som å gjøre yoga-øvelser uten anstrengelser samtidig som man mottar akupressur-behandling.
 

 

OLJEMASSASJE

 

Vi utfører avslappende Thai oljemassasje som ikke er så dyp som tradisjonell Thaimassasje. Oljen som brukers under massasjen hjelper mot stive muskler og får deg til å slappe av og føle mindre stress.Thai tradisjonell massasje:
Thai massasje er en gammel behandlingsmetode som har eksistert i mer enn 2500 år. Massasjen kalles også for thai yoga massasje, yoga massasje, thai bodywork, passiv yoga eller assisterende yoga. I Thailand kalles thai massasje for ”nuat phaen boran” som betyr ”massasje fra oldtiden” eller ”gammel massasje”. ”Nuat” står for massasje og ”Boran” kommer fra sanskrit og betyr ”hellig berøring”.

Den tradisjonelle thai massasjen kombinerer teknikker fra akupressur og yoga, noe mange mener er en unik kombinasjon. Det hevdes at å få thai massasje er som å gjøre yoga-øvelser uten anstrengelser samtidig som man mottar akupressur-behandling.

FOTMASSASJE

Fotmassasje med bruk av trykkpunkter
Føttene er de som bærer kroppen din og fortjener god pleie. Føttene bærer kroppen vår og de fortjener å bli tatt godt vare på. Ved fotmaasasje brukes  olje til å stimulere sonepunktene ved trykk og massasje som får føttene til å slappe av og hjelpe på kroppens energibalanse.


Tel:466 78 150

Mail: info@apornthaimassasje.no